total-renovering av sovrum inklusive skolarbete

2015-09-14 @ 13:15:09 Allmänt Kommentarer (1)
Hej! I torsdags var jag och mamma och införskaffade målarfärg, tapeter och andra tillbehör för att: total renovera mitt sovrum! I fredags vit tre tiden var hela rummet i en ny färg och med en ny fondvägg, kalasbra! Under fredagseftermiddagen hämtade vi hem möbler med hjälp av min gudfar Peter, allt gick som planerat och under natten till lördag sov jag i ett helt annat rum, kändes det åtminstone som. under veckan väntar jag in en ny sänggavel och uppsättning av spegel på betongvägg. I cant wait. 
 
Jag är redan jätte nöjd, en sneakpeak på rummet kommer upp på bloggen ikväll och då det är heeelt klart kommer även före- och efterbilder. 
 
Idag är det måndag, som alla borde vara medvetna om vid det här laget, känns sisådär, jag föredrar att stanna hemma i sängen! : ) I eftermiddag ska jag åka och köpa ett litet hus/gömställe till Snippan och Pippan, de två som jag har inneboende, dem kommer ni också att få träffa då rummet är klart. Jag funderar faktiskt på att köpa en liten kompis till dem, har inte bestämt mig än, vi får se vad plånboken tillåter! Efter det ska jag ta ultra(-sekiga) bussen hem för att finlira på inredning och pynt samt plugga. 
 
Vad ska ni göra idag/i eftermiddag? : )

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide